20’ lakókonténer

20’ lakókonténer

Méretek: (h x sz x m) 6055mm x 2435mm x 2600mm

Tartalma: 1db 2Kw-os falra szerelt hősugárzó

Villamos hálózat: 32A 5pólus 3fázisú betáplálás

Külső festése: RAL 9002 közép fehér

Belső burkolat: fehér színű szendvicspanel falszín

Szigetelés: 60 vagy 80mm PUR töltet vagy ásvány gyapot szigetelés a falakban, mennyezet ill. padló szigetelés is

Padló burkolat: csúszásmentes PVC burkolat, műanyag PVC falszegővel

Lakókonténereink villamos hálózata úgy van kiépítve, hogy lehetővé teszi egyik konténerből a másikba való csatlakoztatását, így nincs szükség minden egyes konténerhez a sokszor több 10méteres kábelek húzására.

Minden lakókonténer esetében egy 20’ irodakonténer végében kerül leválasztásra a fürdőszoba, melynek tartalma 1db wc kagyló wc tetővel, 1db mosdó kagyló csapteleppel, 1db zuhany fülke zuhany függönnyel, 1db villany bojler a teljes fürdőszoba ellátásához.

Ezeket az egységeket mindig víz és szennyvíz hálózatra kell csatlakoztatni, valamint ezeket a csatlakozásokat szigetelni kell a fagyvédelem miatt! Természetesen a villamos csatlakozás sem elengedhetetlen a használathoz!

Szintén, a forradalmi újításnak köszönhetően lakókonténereink is a hosszanti oldalaik mentén sorolhatók, sztenderd 20’ irodakonténerrel, hogy az átmeneti lakást már 30m2-en lehessen otthonosabbá tenni.

Minden konténer fel van szerelve legalább 4db 1fázisú dugaljzattal, ledes lámpákkal!

Igény esetén lakókonténereink is rendelhetők klímával!              

Szállítását minden esetben önrakodós darus kamionnal végezzük, mivel a közmű hálózatok közelébe pontosan kell lehelyezni, a csatlakoztatás megkönnyítése érdekében.

© 2023 Hírös Konténer. Szabó Property Management Kft.